La Ciutat de les Arts i les Ciències mostrarà el costat més solidari dels fans de ‘Star Wars’

El costat més solidari dels soldats de l’Imperi i del propi Darth Vader podrà veure’s dissabte que ve 22 d’octubre en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquí tindrà lloc la ‘XII edició del Training Day’, l’esdeveniment més important de l’any de la Legió 501 – Spanish Garrison, representant a Espanya d’un club internacional que combina la passió per la famosa saga i la recreació cinematogràfica dels personatges amb la dedicació a causes socials, com a visites a hospitals, desfilades i actes benèfics.

Més de 400 personatges de l’univers de ‘Star Wars’ desfilaran el dissabte 22 d’octubre, a partir de les 17.30 hores, en els exteriors de lliure accés de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret, els passejos circumdants al Museu dels Ciències, el Umbracle, el Hemisfèric, el Palau de les Arts i Caixaforum. L’assistència del públic serà gratuïta, sense necessitat de comprar un entrada per a aquest esdeveniment que ha estat promogut per la Legió 501 – Spanish Garrison i organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En la desfilada participaran persones procedents de tota Espanya i de totes les edats, des dels 18 anys a més de 60 anys, i fins i tot famílies seguidores de la saga ja que existeix la ‘Galactic Academy’ integrada per nens i nenes, la majoria entre 6 i 14 anys. La jornada començarà amb la instal·lació de ‘photocalls’ solidaris d’11.00 a 13.00 hores i de 19.30 a 20.30 hores, en l’anell perimetral del Hemisfèric. El públic podrà fer-se fotos amb els seus personatges favorits i podrà col·laborar amb l’acció solidària, en aquest cas, els fons recaptats es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València, fundació triada per la Legió 501 Spanish Garrison.

La Legió 501 s’agrupa en diferents Guarnicions conegudes amb el seu nom en anglès ‘Garrisons’, d’aquí ve que a Espanya sigui la Spanish Garrison, integrat per fans de la saga de ‘La guerra de les galàxies’ que recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i armadures del bàndol imperial.

No hay comentarios

Dejar respuesta