Hicham Sigueni, bat el rècord de la Pujada al Castell de Xàtiva 2022


Un total de més de 800 adults corredors es van inscriure en la prova

Durant el matí del passat diumenge la ciutat de Xàtiva va acollir una nova edició de la Pujada al Castell. La prova de la categoria absoluta constava de 10 quilòmetres i transcorria per circuit urbà. Per part seva, les carreres de les categories infantils es van iniciar després de la prova absoluta i es van establir a partir dels 100 metres, augmentant la distància segons l’edat dels corredors.

El vencedor va ser Hicham Sigueni, que va batre el rècord de la prova amb un temps de (0.30:55) per a Hicham era la primera vegada que participava en la Pujada al Castell, en segon lloc, Luis Agusti, amb un temps de (0.32:13) i ja, en tercer lloc, Abdelali Razyn, amb un temps de (0.33:03). En categoria femenina, María Ureña, amb un temps de (0.38:08), va aconseguir còmodament la victòria, Raquel Landín va ser segona i Nazareth Asensio, va ocupar el tercer lloc.

Segons ha explicat la presidenta del Club Atletisme Xàtiva, club encarregat de l’organització de la prova, Nerea Roses, «estem molt contents perquè han participat més de 800 adults i més de 300 nens i nenes el que suposa un motiu d’alegria perquè la participació es manté respecte a anys anteriors, en la prova absoluta és la de més nivell dels últims anys, ja que s’ha aconseguit el rècord d’homes, des del club volem donar les gràcies a l’ajuntament i els espònsors i a tots els participants que sempre tornen a aquesta prova tan emblemàtica».

Enguany l’organització ha premiat al club amb més participants inscrits i el premi se l’ha emportat KM3 de Xàtiva amb més de 55 corredors, el premi consisteix en un Pernil, un formatge i una ampolla de vi.

El públic assistent va passar un matí amè, repleta d’ambient i esportivitat.


Consulta la classificació ací: https://sportmaniacs.com/es/races/xxxvi-pujada-al-castell-de-xtiva/634beaa6-8da4-4059-bd0b-0676ac1f2b37/results#rankings

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce + uno =