El Ciutat de Xàtiva CFB campió i subcampió en el Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent

El passat cap de setmana va oferir un altre gran èxit al Ciutat de Xàtiva CFB. Després de ser ajornat a l’abril per la meteorologia, es va disputar el XIX Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent de Futbol-8 en les instal·lacions de “La Puríssima”.

En categoria femenina, les jugadores del Ciutat van aconseguir un meritori subcampionat. Les xativines van completar un bon torneig, però van caure davant les amfitriones per 6-2 en el partit definitiu.

ciutat-de-xativa-4-diaridigital.es

Per part seua, l’ALEVÍ A va ser el gran dominador d’aquest campionat nacional. Els d’Iñaki Rodríguez van superar la fase de grups com a primers i es van classificar per a les eliminatòries. En quarts de final, els amfitrions es van creuar en el seu camí, però els xativins es van imposar per 1-4. En semifinals, l’Albacete tampoc va poder davant el bon joc del Ciutat, que es va emportar la victòria per 0-2. El Zafanar va ser el rival definitiu pel títol i va posar les coses molt difícils. Va caldre arribar fins a la tanda de penals, després del 1-1 del temps reglamentari, i allí el Ciutat de Xàtiva es va alçar vencedor d’aquest prestigiós campionat.

ciutat-de-xativa-2-diaridigital.es

ciutat-de-xativa-5-diaridigital.es


En Castellà:

El Ciutat de Xàtiva logra un campeonato y un subcampeonato en el Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent

El pasado fin de semana deparó otro gran éxito al Ciutat de Xàtiva CFB. Tras ser aplazado en abril por la meteorología, se disputó el XIX Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent de Futbol-8 en las instalaciones de “La Puríssima”.

En categoría femenina, las jugadoras del Ciutat lograron un meritorio subcampeonato. Las setabenses completaron un buen torneo, pero cayeron ante las anfitrionas por 6-2 en el partido definitivo.

Por su parte, el ALEVÍN A fue el gran dominador de este campeonato nacional. Los de Iñaki Rodríguez superaron la fase de grupos como primeros y se clasificaron para las eliminatorias. En cuartos de final, los anfitriones se cruzaron en su camino, pero los setabenses se impusieron por 1-4. En semifinales, el Albacete tampoco pudo ante el buen juego del Ciutat, que se llevó la victoria por 0-2. El Zafanar fue el rival definitivo por el título y puso las cosas muy difíciles. Hubo que llegar hasta la tanda de penaltis tras el 1-1 del tiempo reglamentario y allí el Ciutat de Xàtiva se alzó vencedor de este prestigioso campeonato.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − seis =