El CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes celebra el Dia de l’Arbre

Els alumnes del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes han celebrat aquesta setmana el Dia de l’Arbre i ho han fet de la millor manera possible: plantant nous exemplars. El dimarts foren els més majors del Centre els que es desplaçaren fins als terrenys situats en el polígon, enfront del Magatzem Municipal. I el dimecres fou el torn dels alumnes de 3er i 4rt de Primària.

dia-del-arbol-la-llosa3-diaridigital.esEntre els dos dies, els escolars han plantat al voltant de 150 exemplars de carrasques, sabines i pins, acompanyats per dos operaris de l’Ajuntament, que els van ensenyar com s’havia de fer el procés. Dividits en xicotets grups, cadascun dels xiquets es va encarregar d’una tasca; mentre uns feien els forats a terra, els altres agafaven els plantons i anaven posant-los al seu lloc per a, finalment, regar-los i tapar el forat. Un treball fet en equip que va fomentar la solidaritat entre els companys.

El Dia de l’Arbre és un recordatori de la importància de protegir els nostres boscos. Els arbres, entre molts altres beneficis, transformen el diòxid de carboni, responsable de l’efecte hivernacle i del canvi climàtic, i ajuden a minimitzar les seues conseqüències com a inundacions, erosió del sòl, desertificació, etc.

dia-del-arbol-la-llosa2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta