El COR acull un taller sobre gestió de residus en Mancomunitats

Les oficines del Consorci de Residus V5-COR acolliren ahir dijous un taller sobre les experiències en gestió de residus en les mancomunitats. L’objectiu ha estat l’intercanvi de bones pràctiques entre els distints ens, en matèria de recollida i separació de residus, així com la creació de sinèrgies per a poder implementar futures accions en les distintes organitzacions.

Entre els presents van estar Maria José Tortosa, presidenta de la Mancomunitat Costera-Canal; Pilar Sarrión, presidenta de la Mancomunitat de La Canal de Navarrés; Diego Ibáñez, conseller de Medi Ambient de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i Óscar Giménez, tècnic de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

També formaren part del taller responsables de l’organització mediambiental Ecoembes, els quals van presentar el Pla d’Acció de Recollida Selectiva de Residus d’Envasos que han preparat per a la Comunitat Valenciana. L’eina permet, a través d’una pàgina web, accedir a diferents àrees com la gestió de dades, la transparència, la comunicació, el control o la formació.

Els diferents representants de les mancomunitats aprofitaren la cita per a explicar les accions en matèria de medi ambient i reciclatge que s’estan duent a terme en els seus respectius territoris, així com el COR, que va donar a conèixer la realitat de la institució i les actuacions realitzades en els últims mesos.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 5 =