El CAX Triatló continua amb la lliga de clubs a Alzira

La secció de triatló del Club d’Atletisme Xàtiva (CAX), continua la temporada 2021 amb el «VII Duatló d’Alzira». Aquesta prova en modalitat de duatló va comptar amb la participació de 7 membres del nostre equip (6 en lliga masculina i una en lliga femenina), en la modalitat individual i amb la distància sprint.

En aquesta recta final de la Lliga de Clubs estem vivint un ajustat final de temporada, amb 3 últimes proves disputades al mes de novembre, i amb moltes ganes de saber els resultats finals. Al «VII Duatló d’Alzira» els nostres membres van demostrar l’intens nivell competitiu dels duatletes amb uns bons resultats. La competició arrancava a les 8.30 h amb la sortida de Sandra Giner, a les 10.30 h es feia l’inici de la categoria masculina. La competició es va dur a terme amb totes les mesures de seguretat baix l’estricte protocol de la Federació Valenciana de Triatló.

Des de la secció de triatló del Club Atletisme Xàtiva volem agrair als nostres patrocinadors per donar suport a aquesta gran família i projecte el qual seria impossible sense el seu suport: Low Batery Man, Dental Carralero, Fisiotolsà Xàtiva, Ángel Fernández Preparador Personal, Pintauto Xàtiva, Valles Plàstic i Gsport.

No hay comentarios

Dejar respuesta