El CAX Orientació es desplaça a terres de Castella-La Mancha

Els orientadors xativins participen en les proves LACV i LSE en el Paratge de La Marmota en La Gineta

El diumenge 14 de novembre es va disputar la 10ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i la 6ª prova de la Lliga del Sud-Est (LSE) que va estar organitzada pel club GODIH i acolliren al voltant d’uns 430 orientadors que gaudiren del mapa del paratge de La Marmota en la localitat castellanomanxega de La Gineta (Albacete).

El mapa del paratge de La Marmota cobria principalment un vessant del riu Xúquer amb detalls molt interessants per a una cursa variada i tècnica amb un bosc de pi pinyer amb bona visibilitat i vegetació caracteritzada per nombroses zones de coscoll i romaní. A causa de la pràctica abusiva de traçada lliure amb moto i bicicleta, la zona presentava una gran quantitat de camins i senderes que dificultava el traçat dels orientadors.

Del CAX Orientació es van desplaçar 7 orientadors i també participaren uns 8 xiquets i xiquetes del club que gaudiren de la cursa en les categories OPEN. Els resultats per a la categoria de F-35, on participava Neus Carboneras va aconseguir la 14ª posició; en la categoria M-21 Sènior-B, que concentra més participants del CAX Orientació, Paco Aragones finalitzava en la 5ª posició, Pepe Prats arribava en la 12ª posició, i més endarrerits, Oscar Barberà i Edu Sanchis entraven en la 21ª i 23ª posició, mentre que Paco Benito abandonava en les últimes balises; en la categoria M-35, Carles Sànchez errava en la picada d’una de les últimes balises. No es va desplaçar a La Gineta, Vicent Vercher que continuava amb molèsties als genolls.

Després d’aquesta prova, el CAX Orientació aconseguia, en la 10ª jornada de la LACV uns 278’34,  cosa que li permet sumar un total de 1.971’86 punts en la LACV i torna a recuperar la 9ª posició de la classificació general de clubs. Mentre que en la Lliga del Sud-Est (LSE), que està organitzada per les Federacions d’Orientació de Múrcia, Castella-La Mancha i el País Valencià, el CAX Orientació aconseguia, en la 6ª prova, 274’71 punts i  suma un total de 1.051’63 punts i ocupa la 20ª posició en la taula d’un total de 40 equips.

En la classificació individual de la LACV, destacar que fins a cinc orientadors del CAX es troben entre els 10 primers de la seua categoria, així, en F-35 Neus Carboneras se situa en la 10ª posició; en la categoria M-21B, Oscar Barberà continua en la segona posició, Edu Sanchis es queda en la 5ª i entra Pepe Prats en la 9ª posició; i, en M-35, Vicent Vercher, malgrat no participar en les darreres curses, encara es manté en el 9é lloc de la taula.

El CAX Orientació es prepara per a les últimes proves de la Lliga del Sud-Est (LSE) que se celebraran en Xest  i Vilamarxant

El CAX Orientació tancarà el mes de novembre amb les proves que se celebraran el dissabte 27 per la vesprada i el diumenge 28 pel matí. Ambdues proves, una Sprint i l’altra de Llarga Distància seran puntuables per a la LACV i LSE. El Sprint es disputarà en el complexe educatiu de Xest i la prova de Llarga Distància pels paratges de Vilamarxant. Aquestes proves seran les últimes de la temporada 2021 de la Lliga del Sud-Est (LSE).   També volem destacar que el dissabte 27 de novembre, pel matí, a Xest se celebrarà una prova d’orientació que pertany a la 3ª jornada de la Lliga Espanyola de TRAIL-O.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − cinco =