El CAX Orientació pels carrers de Londres

Les orientadores xativines participen en la London City Race, primera prova que el CAX Orientació corre fora de l’estat espanyol.

El dissabte 16 de setembre, el CAX Orientació s’estrenava en la primera prova que realitzava fora del territori peninsular, en concret, la ciutat de Londres acollia a les orientadores xativines.

Després d’un viatge accidentat, amb retards en l’eixida de l’avió, problema amb l’allotjament que es tenia contractat i amb tan sols amb 4 hores de descans, Neus Carboneras, Lucía Cucarella, Carmen Ferrando, Domi Fraile, Maria Herrero i Paula Mollà començaren la cursa d’orientació per la zona de Rotherhithe, on afrontaren una carrera per zones d’antics molls que ofereixen una combinació extensa i complexa de zones de parcs i espais prop d’un revolt del riu Tàmesi. Al final, una experiència inoblidable en la qual han disfrutat molt i sense dubte no serà l’última City Race Euro Tour que realitzen. Ja estan esperant el calendari del 2024 per tal d’ajustar agendes.

Cap de setmana complet per al CAX Orientació

Aquest cap de setmana també ha estat aprofitat pel CAX Orientació per tal de seguir la seua formació, on Carles Llopis i Oscar Barberà han participat en el Curs de Traçador Nivell 1 que es va desenvolupar en la localitat alacantina d’Onil. El curs ha estat organitzat per la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana (FEDOCV).

I el diumenge de matí, participarem en la bicicletada familiar que s’organitzava a Xàtiva dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Campionat Autonòmic de Sprint

El proper dissabte 23 de setembre, se celebra en Bunyol el Campionat Autonòmic de Sprint, que estarà organitzat pel Club de Muntanya de Xest i on els orientadors del CAX estaran primer col·laborant i aprenent en com s’organitza una prova de la LACV i després correran en la 7ª prova de la Lliga Autonòmica.

No hay comentarios

Dejar respuesta