L’escriptora xativina Lorena Cayuela presenta el seu nou llibre de poemes «Per deixar llavoretes a la vora»

El dijous, 21 de setembre, a les 19:30 hores, a la Biblioteca Municipal de Xàtiva, es presentarà el llibre Per deixar llavoretes a la vora

Xàtiva, 18 de setembre de 2023.- Aquest dijous, 21 de setembre de 2023, a les 19:30 hores, en la sala d’adults de la Biblioteca Municipal de Xàtiva, es presentarà el llibre Per deixar llavoretes a la vora, de l’escriptora xativina Lorena Cayuela Bellver.

A l’acte, a més de l’autora, hi participarà la professora i coordinadora del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal Carme Gozàlbez.

El llibre conté vint-i-sis poemes amb un llenguatge molt treballat, clar, pròxim, d’arrel i pla. Conté unes certes reminiscències de Vicent Andrés Estellés i descriu la gent, els paisatges, els carrers i les fonts de la nostra ciutat amb evocacions potents i una gran càrrega de nostàlgia.

Lorena Cayuela Bellver va nàixer a Xàtiva en 1978, és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i diplomada en Magisteri d’Audició i Llenguatge, Educació Primària i Anglés. Actualment, exerceix de docent en el CEIP Jacinto Castañeda de Xàtiva. És autora de les compilacions Poemes per a Keo (2012) i Cercles (2015) i del llibre infantil Depoemonstres i una nit de por (2020).

Cayuela ha guanyat el VI Certamen de Poesia «Antoni Ferrer», de l’Alcúdia de Crespins, amb el poema «Ja efímera» (2010) i el Concurs de Microrelats Eròtics «microeròtics», convocat per la Llibreria La Costera (2014).
La presentació d’aquest llibre està inclosa dins del cicle «Converses a la Biblioteca» que periòdicament organitza la regidoria de biblioteques.

No hay comentarios

Dejar respuesta