Comencen les obres de renovació de l’asfalt de més de 20 carrers i camins de Xàtiva

La renovació de l’asfalt, que s’inicia el pròxim dijous, es troba dins del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València i està dotada amb 314.822,51 €

Xàtiva, 19 de setembre de 2023.- El pròxim dijous, 21 de setembre, es posen en marxa les obres de renovació de l’asfalt de més de 20 carrers i camins de la ciutat de Xàtiva. Aquests treballs es troben dins del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València i estan dotats amb 312.822,14€. A aquest preu s’han de sumar les millores oferides per l’empresa adjudicatària, Pavasal, de 111.501 €. El valor final ascendeix, per tant, a 424.323,14 €.

Les obres, que comencen aquesta setmana, s’allargaran fins al dia 19 d’octubre, encara que aquesta previsió pot variar en funció de condicions climatològiques per tal que les tasques puguen desenvolupar-se amb normalitat.

Els primers treballs començaran aquesta setmana amb els carrers Avinguda Virrey Lluis Despuig, C/ Cardenal Serra, intersecció Bruno Lomas, C/ Ángel La Calle i Tecla de Borja. I a partir de la pròxima setmana continuaran amb C/ Maulets, C/ Vicente Boix, Avinguda Corts Valencianes, C/ Reina, Dr. Simarro, C/ Lluis Alcanyis, C/ Aben Ferro, C/ Sant Gaietà, C/ Baixada del Carme, Avinguda Jaume I, C/ Pujada al Castell; i també a les pedanies d’Annauir i la Torre de Lloris, així com les zones del Carraixet i de Bixquert.

L’Ajuntament de Xàtiva informarà a través de les xarxes socials de manera regular sobre la previsió i l’avanç de les obres per a minimitzar les molèsties a la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta