El BOP publica la convocatòria del Xec Infantil Municipal de Xàtiva 21/22

Les sol·licituds han de ser presentades pels propis centres d’Educació Infantil

El Butlletí Oficial de la província de València ha publicat aquest divendres 21 de gener l’anunci sobre les bases de la convocatòria del Xec Infantil Municipal de Xàtiva destinat a l’escolarització de menors de 2 a 3, de 1 a 2 i de 0 a 1 anys a centres d’educació infantil autoritzats per al curs 2021/2022.

Les sol·licituds hauran de ser presentades pels propis centres d’Educació Infantil en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir de demà, pel que la data límit serà el 10 de febrer. A més a més l’extracte del BOP queda exposat al tauló d’edictes electrònic i a la web municipal.

Cal recordar que l’Ajuntament abonarà en el present curs un total de 200.000 euros, un 33,3% més que en el curs passat, amb els quals es procedirà a la gratuïtat del 100% de les places de 2 a 3 anys i amb subvencions en els trams de 1 a 2 i de 0 a 1 anys en els centres d’educació infantil autoritzats amb un import mensual de 75 euros per complementar el bo infantil. D’aquesta manera l’Ajuntament de Xàtiva procedirà en els propers dies al primer dels pagaments, que abasta el quadrimestre de setembre a desembre de 2021. Els altres dos pagaments tindran un caràcter trimestral.

El Xec Infantil Municipal, instaurat en la present legislatura, busca facilitar l’escolarització dels xiquets i xiquetes entre 0 i 3 anys, accedint a un centre d’educació infantil de lliure elecció. Cal recordar que aquestes ajudes van destinades a famílies empadronades a Xàtiva i és necessari no tindre deutes pendents amb l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta