El Partit Popular de Xàtiva denúncia el retard en la construcció del nou pavelló esportiu

Marcos Sanchis (PP): “El Sr. Cerdà va prometre que en 2020 estaria el pavelló i estem en el 2022 i encara no s’han iniciat les obres”.

El Partit Popular de Xàtiva denúncia el retard en la construcció del nou pavelló. El mes de desembre passat es va iniciar l’expedient de contractació amb la publicació en la plataforma de contractació de l’Estat. Les empreses interessades a participar tenien fins al 17 de gener per a presentar les seues propostes econòmiques. Dijous passat 20 de gener es va informar la mesa de contractació de l’ajuntament de Xàtiva que no s’havia presentat cap proposta, és a dir, cap empresa s’ha presentat per a construir el nou pavelló.

Des del PP s’apunta que no és nou que existisquen problemes en l’adjudicació de les obres municipals. Hem de recordar que l’antiga estació de ferrocarril, es va licitar en dues ocasions i ara com ara contínua en estat ruïnós. Així mateix, la construcció del pàrquing llançadora ( front pavelló de voleibol) va ser abandonada per l’empresa adjudicatària i el més greu és que es va deixar perdre una subvenció de 40.000 euros.
El Partit Popular ha denunciat els diferents anuncis per part del govern del Sr. Cerdà des de la passada legislatura, en la qual afirmaven que en 2020 estaria el nou pavelló.

Segons el regidor popular Marcos Sanchis «el Sr. Cerdà ha tornat a mentir als esportistes, porta des de 2018 dient que en 2020 estaria construït el pavelló i res de res. Ara que semblava que anava avant, ens veiem en aquesta tessitura que retardarà la construcció; al final els més perjudicats per la mala gestió del govern socialista són els esportistes que no tenen les infraestructures esportives que necessiten». Ha remarcat el regidor popular que «això és un episodi més de la nefasta gestió de l’alcalde que cada dia que passa s’allunya més dels problemes que té la nostra ciutat i estan més preocupats per la foto, per l’anunci i la propaganda, que a asseure’s i solucionar els problemes dels esportistes».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =