Dues alumnes de sisé de l’Attilio Bruschetti seleccionades per a unes olimpiades matemàtiques

Dues alumnes de sisè de primaria de l’Attilio Bruschetti de Xàtiva seleccionades per a participar en la fase provincial de les olimpíades matemàtiques organitzades per la SEMCV (Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwarizmi).

Aquest curs han participat en la fase comarcal de les olimpíades matemàtiques més de 1.300 alumnes en tres categories: C cinquè i sisè de primaria; B tercer i quart d’ESO i A primer i segon de l’ESO. D’aquestos tan sols 48 alumnes per nivell van ser seleccionats.
Sofía Miralles i Alba Mompó de l’Attilio van superar la fase comarcal de les olimpíades celebrada a la Llosa de Ranes el passat 16 d’abril. El proper dissabte en Algemesí, participaran en la fase provincial .

L’objectiu de les olimpíades és entre altres :
Afavorir una actitud positiva cap a les matemàtiques entre l‘alumnat i la societat en general. Potenciar el gust per la resolució de problemes a través d’una activitat formativa, lúdica i creativa. Desenvolupar capacitats d’intuïció, raonament, imaginació i deducció. Fomentar la convivència, l’intercanvi d’idees i amistat entre estudiants de diferents centres educatius .

No hay comentarios

Dejar respuesta