Els dos sospitosos per assassinar a una dona embarassada a Xàtiva, davant el jutge

Els dos sospitosos de l’assassinat d’Isabella Raducanu, una dona de 36 anys que estava embarassada i que va ser apunyalada al juny de 2019 a Xàtiva (València), han sigut citats en Instrucció 2 d’aquesta localitat en una compareixença prèvia al seu enjudiciament pel tribunal del jurat.

Segons ha informat l’acusació particular, que exerceix la família de la jove romanesa víctima d’assassinat, es tracta d’una compareixença en la qual s’haurà de fer oficial la imputació formal cap a un o els dos investigats.

Un dels processaments és l’autor confés de l’assassinat de la jove de 19 anys Wafaa Sebbah a Carcaixent, David S. àlies ‘El Tuvi’, i l’altre és Juan Vicente A.N., company sentimental d’Isabella en el moment del seu assassinat.

Les mateixes fonts han apuntat la possibilitat que l’acusació es dirigisca únicament contra un dels dos processaments, si bé en aquesta vista hauran d’estar els dos presents. El primer acudirà al jutjat conduït per la Guàrdia Civil, atés que es troba a la presó preventiva, i el segon està en llibertat.

«El Tuvi», que va declarar en aquest mateix jutjat fa un any en qualitat d’investigat, va negar ser l’autor del crim d’Isabella Raducanu i va assegurar que si algun conegut li vincula amb la mort d’aquesta jove és perquè està molest amb ell per haver matat a Wafaa.

L’acusació particular que representa als familiars d’Isabella Raducanu va sol·licitar en aquell moment presó preventiva per a l’investigat, però la jutgessa la va denegar en entendre que no existeix risc de fugida, ni de destrucció de proves ni perill que atempte contra els béns de la víctima, per estar ja a la presó preventiva.

En un primer moment, la Policia Nacional va descartar la participació de ‘El Tuvi’ en la mort d’Isabel Raducanu, una dona embarassada de sis mesos que va morir escanyada i acoltellada en el seu habitatge de Xàtiva l’11 de juny de 2019, cinc mesos abans de la desaparició de Wafaa, però posteriorment van aflorar indicis en contra seua.

L’acusació contra ‘El Tuvi’ es fonamenta en el testimoniatge d’un amic, que afirma que aquest li va confessar el crim d’Isabella, i en el fet que el seu ADN va ser trobat en l’escena del crim.

EFE

No hay comentarios

Dejar respuesta