Inauguració del nou local d’Aspromivise a la Plaça Montesa de Xàtiva

ASPROMIVISE inaugura el seu nou local el dissabte 25 de febrer a les 12:30 del matí. A l’acte estan convidades les autoritats municipals, els usuaris i usuàries dels recursos que gestiona, les persones sòcies i les que d’una manera o una altra han donat suport al projecte i l’associació. 

Al mateix acte es farà un homenatge als germans Tormo de l’empresa de construcció Grupo Tormo, a Miguel Ángel de la tenda de mobles Atmosfera i a la família Ortega per les importants donacions fetes a l’associació.

A la finalització de l’acte se servirà un aperitiu i es farà una festa. Hi haurà ball amb música punxada per Javi Badia.

ASPROMIVISE fa extensible la invitació a totes les persones que desitgen assistir, especialment a les veïnes i veïns del barri.

1 Comentario

  1. Bon dia. Assabentat per Radio Xátiva de la inauguració de la vostra nova seu social, com amic i antic col·laborador de la vostra entitat, no vull que us falti la meva més sincera enhorabona en aquesta ocasió. M’alegre molt que seguiu endavant amb força treballant pels drets de les persones amb diferències funcionals. Una forta abraçada. Xavier Cantera

Dejar respuesta