Hui divendres se celebra la I Gala Benèfica de la Junta Local contra el Càncer d’Albaida

La Junta Local contra el càncer ha organitzat un sopar benèfic en què el ball, la música i la festa seran protagonistes en la nit del 10 de juny

Les entrades, amb un cost de 20 euros, estan ja a la venda i tot el recaptat es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

La Junta Local contra el Càncer d’Albaida celebra este divendres 10 de juny la seua I Gala Benèfica al Jardí del Palau dels Milà i Aragó. El sopar que tindrà lloc a partir de les 21:30 hores, també comptarà amb animació, ball i sorteig de regals. L’entrada per assistir a la Gala, el preu s’ha establert en 20 euros amb el sopar inclòs, es pot adquirir a a través de les Ames de Casa.

La Junta Local albaidina deu la seua existència a les persones que desinteressadament participen a la col·lecta als carrers, als bancs, als comerços, als col·legis per obtindre recursos que es destinen íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A més al llarg de l’any organitzen activitats amb molt bona acollida, com xarrades i teatres, no obstant van rebre una menció especial al 2015 per l’increment de la seua recaptació anual.

L’ Associació, a més d’oferir suport i informació als afectats, s’encarrega de divulgar les activitats de l’AECC a través de les diferents campanyes que es desenvolupen al llarg de l’any i també de recollir les demandes de les persones del municipi per poder traslladar-les posteriorment a la seua Junta Provincial.

Montse Papaseit, Presidenta de la Junta, ha demanat “la col·laboració de tots els albaidins, ja que amb el suport desinteressat de les persones que han fet possible esta Gala, passarem una bona vetlada i, a més, col·laborarem amb una bona causa”. Al mateix temps que aprofita per anunciar la carrera RUNCANCER que tindrà lloc en novembre en Albaida, un circuit 100% solidari que passarà per deu localitats de la província durant els propers mesos.

“Albaida és un lloc molt solidari, en el qual la gent s’implica, prova d’això és la quantitat de voluntaris que participen en l’associació i també l’èxit que ha acollit cada un dels esdeveniments que la Junta Local ha celebrat” explica la Regidora de Salut i Benestar Social, Mª Ángeles Salom.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 3 =