L’Alcúdia de Crespins programa actes per a tots els públics per les festes de Sant Onofre

La localitat de l’Alcúdia de Crespins celebrarà aquest cap de setmana les festes patronals de Sant Onofre, tres dies de festa amb actes per a tot tipus de públic.

Les festes arrancaran divendres amb l’obertura de la fira d’atraciones a les 12:00h, una traca a la plaça de la Constitució a la una del migdia, contacontes per la vesprada i la inauguració de la fira d’artesania a la plaça Jaume I a les 19:30h. A les 20:30h hi haurà dansà popular i ja per la nit, a les 23:00h, espectacle homenatge als musicals de Brodway.

La jornada de dissabte arrancarà amb la celebració del torneig de futbol ‘La Vila’. A més, continuarà la fira d’atraccions i s’obrirà la Fira Outlet a l’avinguda Corts Valencianes. Per la vesprada, a les 20:00h, es recollirà als festers i seguidament tindrà lloc l’entrà, l’ofrena i la cremà de la foguera de Sant Onofre a les 21:30h. Més tard, gran cordà, orquestra i torrà.

Finalment, diumenge continuarà la fira artesanal i la de atraccions. A més, hi haurà una marató de Cubbà i una missa a les 12:00h. A les 19:00h ‘la cagà del burro’ i a les 21:00h serà el torn de la processó. Un castell de focs d’artifici ficarà el punt i final a les festes, encara que dilluns es podrá gaudir de la fira d’atraccions amb un descompte en el preu del 50%.

No hay comentarios

Dejar respuesta