Diumenge es celebrarà la Ruta a Moixent de la Mancomunitat ajornada per la pluja

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha organitzat una nova edició del programa de rutes senderistes que estava previst que arrancarà passat 28 de gener amb un itinerari a Moixent que va haver de ser suspés com a conseqüència del mal temps.

Finalment, la ruta ajornada es celebrarà aquest diumenge tal i com estava planejada. Els participants eixiran des de la plaça de la Hispanitat cap a la zona de la Bastida de les Alcusses, més concretament a “El Celler del Roure” on s’estacionaran els vehicles.

S’iniciarà la ruta cap al barranc de la Bastida, caminant per una senda en la que es podrà gaudir d’un colorit bosc mediterrani. S’esmorzarà a un pinar i seguidament es continuarà pel barranc fosc i cupido, barranc que fa un segle era dominat pels ibers del poblat de la Bastida, fins a arribar al poblat on es visitarà una casa ibera.

La ruta finalitzarà amb un tast de vins cortesia de ‘El Celler del Roure’.

Es tracta d’una ruta circular d’uns 12 quilòmetres amb dificultat mitjana i una durada estimada de 4 hores. Es recomana dur calçat còmode, gorra, entrepà i aigua.

Les persones interessades en participar s’hauran d’inscriure de manera prèvia a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.

Cal recordar que les rutes continuaran pels termes municipals de Barxeta (18 de febrer), Rotglà i Corberà (25 de març), Vallada (21 d’abril), Bolbaite (27 de maig) i la Llosa de Ranes (24 de juny).

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis, la Costera-Canal, MªJosé Tortosa, ha animat als veïns a participar ja que “es tracta d’una manera molt saludable de gaudir d’un diumenge diferent en bona companyia sense haver de desplaçar-se molt lluny”.

No hay comentarios

Dejar respuesta