Tot a punt per a la Fira Comercial de Canals

La regidoria de Promoció Socioeconòmica ja té enllestides les activitats que es duran a terme durant la Fira Comercial que se celebrarà el proper dissabte en l’avinguda Vicente Ferri de Canals.

L’edició d’enguany ja compta amb la participació de 50 comerços, el màxim disponible, que oferiran productes i serveis de tot tipus, des de roba, calçat i complements, fins flors o articles de papereria.

Així mateix, s’aprofitarà la jornada per a lliurar els premis a les guanyadores del Concurs d’Aparadors de Nadal i el Concurs de Selfies de La Foguera, amb el posterior sorteig de cupons per part d’Associem per a utilitzar en els comerços adherits a l’associació.

D’altra banda, els assistents podran participar en les activitats d’oci preparades, tant per a xiquets com per a majors.

Amb l’organització, un any més, d’aquesta fira, l’Ajuntament busca “apropar el xicotet comerç local als veïns de Canals per tal de promocionar totes les possibilitats de consum existents al poble”.

En paraules de l’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena, «estem molt satisfets per l’èxit de les inscripcions, la varietat i la resposta dels comerços. Amb la col·laboració de tots continuem consolidant aquesta data en el calendari comercial de les comarques centrals».

La Fira Comercial comptarà amb la visita del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, qui visitarà els stands de l’avinguda pel matí.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − 5 =