Dissabte va tindre lloc la 2a calçotada popular de l’Ateneu de Xàtiva

Quasi 200 persones s’aproparen aquest dissabte fins a la plaça Sant Jaume per participar de la calçotada popular i els concerts organitzats per l’Ateneu Popular de Xàtiva.


Cap a les 13:00 hores del dissabte la plaça ja començava emplenar-se de gent, la temperatura era molt agradable, el foc estava encès i els calçots es calentaven al damunt. La barra estava montada i un petit escenari coronava quatre llargues fileres de taules disposades per a menjar.

calçotada-2

Un total de 188 tiquets venuts va ser el resultat d’un gran treball a través de les xarxes socials i també fruït d’un bon resultat l’any anterior. Tot aquell que es va apropar va rebre la seua dosi de calçots, acompanyats d’una beguda, alguns fruits secs, un plat de carn o vegà, i postre. Tot pel preu de 12 euros, o 10 per als estudiants, aturats o aquells amb una situació percària.

Una vegada finalitzat el dinar, i per amenitzar la sobretaula, hi van haver els concerts de Balma, Nine Mile Sound System i la Fera Ferotge. A més, dintre del local del Ateneu hi havia una exposició organitzada pel col·lectiu Magranes, amb imatges, històries i anècdotes on les dones eren les protagonistes.

Aquest any hi han hagut menys dificultats a l’hora d’organitzar la calçotada, una vegada passat el canvi polític local, però tot i això, hi va haver algún problema administratiu el día d’abans que no va impedir el bon funcionament de la jornada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 19 =