El dinar de germanor dóna la benvinguda a les Falles

Diumenge es va celebrar el dinar de germanor al Jardí de la Pau on van participar totes les comissions falleres, menys la República Argentina, i congrega a 1.000 participants


Aquest any ha sigut dinar, en compte de sopar, i al Jardí de la Pau i no en un saló tancat. I el resultat ha sigut notablement satisfactori, ja que hi han acudit al voltant de 700 persones més que l’any anterior, sobretot els més menuts que han gaudit del sol i la companyia de tots els amics fallers.

junta-comida-1L’ambient al Jardí bullía, era ple de gent disposada a compartir un dinar i una vesprada a mena d’aperitiu d’allò que serà la setmana gran. Cada comissió es va encarregar de portar el seu propi menjar i beguda, segons es va acordar a una reunió de presidents a la Junta Local, per fer menys complicada una jornada multitudinària.

Pedro Aldabero, regidor d’esports i falles, es va mostrar molt satisfet amb el dinar, i va assegurar que «era tot un èxit, més econòmic i hi ha pogut acudir tota la gent jove». Per la seua banda, Jesús Gozálbes, president de la Junta Local Fallera mostrava també la seua alegría amb la jornada i afegia: «Aquest any a més tenim una orquestra orquestra de primer nivell, La Fiesta, que amenitzarà la sobretaula».

No hay comentarios

Dejar respuesta