Xàtiva dóna la benvinguda a les Falles 2020 aquest dissabte en la Crida

La ciutat de Xàtiva es prepara per a donar el tret d’eixida a les Falles 2020. Les Falleres Majors de Xàtiva, Patricia Viñes i Marives Puchades, protagonitzaran aquest dissabte l’acte de la Crida a les falles. Es tracta de l’esdeveniment d’inici oficial de la festa, el pregó dels festejos.

La Crida no serà l’únic acte de la jornada i, com a preàmbul a la increïble vetlada, al matí a les 08,00 h tindrà lloc una macrodespertà, que donarà la benvinguda al nou dia i a les 13.30 serà la crida fallera a les portes de l’ajuntament, contra la violència de gènere. A les 17,00 h Animació Musical a l’Albereda.

A les 19:30 hores, es llegirà l’acta dels premis de l’exposició del Ninot i del XXV Concurs de Maquetes a les portes de l’Ajuntament. Mitja hora més tard sobre les 20,00 h les màximes protagonistes convidaran a tots els fallers i falleres de la ciutat a gaudir de la festa. L’esdeveniment tindrà des del balcó de l’Ajuntament de Xàtiva. La música ambientarà aquest acte que simbolitza l’inici de les celebracions josefines a la ciutat. En finalitzar l’acte es dispararà un castell de focs d’artifici.

Al voltant de les 20,30 h, s’inaugurarà l’exposició del Ninot. En finalitzar l’acte es dispararà un castell de focs d’artifici i a les deu de la nit, el tradicional sopar de la Crida.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − cuatro =