Dekubito Prono and the Supinos, tronarà a actuar a la Carrera Popular d’Aspromivise

El proper 9 de maig el Centre Ocupacional la Costera trona a organitzar una carrera amb un caràcter completament participatiu i inclusiu. Un edició en la que després de 12 anys vol ser un referent esportiu a la ciutat de Xàtiva i lluitar per una ciutat cada vegada més inclusiva. El propi centre està organitzant, a l’igual que els dos anys anteriors una festa de cloenda de la carrera, una festa amb música en directe, un concert de Rock, una vegada més amb el grup “Dekubito Prono and the Supinos”, un grup de rock, que tal i com ells es defineixen “és una banda de rock formada per persones amb i sense paràlisi cerebral”.

concert-carrera-aspromivise-2Un acte més i que servirà de festa final el mateix dia de la carrera. Dekubito Prono and the Supinos actuarà a l’Albereda Jaume I de Xàtiva només acabe el lliurament de premis. Està previst que l’actuació comence sobre les 13.30 del mig dia i que durant una hora, aquesta banda estiga oferint el seu repertori a tot el públic assistent.

concert-carrera-aspromivise-1Una actuació que no deixarà indiferent a ningú i que segons una de les monitores del centre ocupacional, Emma Ferri, entesa en la matèria, “podrem assistir a un concert que de segur ens va a deixar impressionats. Ens adonarem de la capacitat que té la música per despertar les sensibilitats de totes les persones i també del seu caràcter inclusiu. Un concert per a no perdre-se’l”. Música, esport, educació inclusió, tot per convertir a Xàtiva en una ciutat educadora i inclusiva.

A mesura que s’aprope la carrera i segons comentaven membres de l’organització, anunciaran novetats al voltant d’aquest concert, novetats que de segur donaran un plus de qualitat a un esdeveniment que aquest any espera batre record de participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta