El COR convoca el primer concurs fotogràfic Falles amb COR

Podran participar totes aquelles persones que pugin una foto a Instagram d’aquelles falles o temàtica fallera que promogui la defensa del medi ambient, el reciclatge, la protecció dels oceans o que conscienciï sobre la contaminació, juntament amb el hashtag #FallesAmbCOR

• La millor foto guanyarà una càmera Go Pro Hero 7 Silver.

Amb l’arribada de les falles el Consorci per a la Gestió de Residus anima la ciutadania a fixar-se en aquelles falles, figures falleres o temàtica fallera de la zona COR amb missatge mediambiental. És per això que convoca el primer concurs fotogràfic #FallesAmbCOR, que premiarà aquelles fotos que mostren els monuments fallers que promoguen la defensa del medi ambient, el reciclatge, la protecció dels oceans o que consciencien sobre la contaminació.

Les i els fotògrafs optaran a una càmera Go Pro Hero 7 Silver d’última generació com a premi si la foto que pugen a l’Instagram, juntament amb el hashtag #FallesAmbCOR, resulta ser la millor de totes les participants. Per a això, el COR ha designat un jurat que decidirà el millor treball.

Els participants de #FallesAmbCOR podran optar pujant les seues fotos a Instagram de dissabte dia 16 al 22 de març, ambdós inclosos.

Les bases que regeixen aquest concurs ja es poden consultar a les xarxes socials i al web del Consorci per a la Gestió de Residus, www.consorciresidus.org

En paraules del president del COR, Roger Cerdà: ‘Pretenem fer de la tradicional visita a les Falles un punt de trobada on destaque el valor artístic dels monuments, però també on la reflexió per un món millor en el sentit mediambiental tinga un lloc destacat’.

El vicepresident del Consorci, Vicent Muñoz, també ha afirmat veure en aquesta iniciativa un pas més a l’hora de conscienciar la ciutadania per la cura del planeta.

El COR recorda que entraran en participació només aquelles falles o figures que corresponguen a la zona COR i que serà requisit imprescindible que les i els fotògrafs participants segueixen el compte del Consorci, @COR_Residus.

PREGUNTES FREQÜENTS:

Només es pot fotografiar una falla?

No. També es pot fotografiar un ninot, un grup de persones, etc. Qualsevol fotografia de temàtica fallera és vàlida.

Quin serà el premi?

Hi haurà un únic premi d’una Càmera Go Pro 7 Silver a la fotografia que el jurat determine com a millor. Altament resistent i submergible fins a 10m. Més informació de les característiques d’aquesta càmera al web https://es.shop.gopro.com/EMEA/cameras/hero7-silver/CHDHC-601-master.html

Qui serà el jurat?

S’estableix un jurat per escollir la millor fotografia, integrat per:
– Roger Cerdà, president del COR
– Vicent Muñoz, vicepresident segon.
– Lena Baraza, regidora de Falles de l’Ajuntament de Xàtiva.
– Imma Ibiza, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva.
– Sergi Pérez, gerent del COR.
– Andrea Sarrió, actuant com a secretària del Jurat.

Qui pot participar-hi?

Podran participar exclusivament persones de més de 16 anys, independentment de la nacionalitat, residents en un dels 93 municipis del COR. És requisit seguir el compte d’Instagram de @COR_Residus
Bases completes en: https://bit.ly/2FaluWN


En Castellà:

El COR convoca el primer concurso fotográfico Falles amb COR

• Podrán participar todas aquellas personas que suban una foto a Instagram de aquellas fallas o temática fallera que promueva la defensa del medio ambiente, el reciclaje, la protección de los océanos o que conciencie sobre la contaminación, junto con el hashtag #FallesAmbCOR

• La mejor foto ganará una cámara Go Pro Hero 7 Silver.

Con la llegada de las fallas el Consorcio para la Gestión de Residuos anima a la ciudadanía a fijarse en aquellas fallas, figuras falleras o temática fallera de la zona COR con mensaje medioambiental. Es por ello que convoca el primer concurso fotográfico #FallesAmbCOR, que premiará aquellas fotos que muestren los monumentos falleros que promuevan la defensa del medio ambiente, el reciclaje, la protección de los océanos o que conciencien sobre la contaminación.

Las y los fotógrafos optaran a una cámara Go Pro Hero 7 Silver de última generación como premio si la foto que suben al Instagram, junto con el hashtag #FallesAmbCOR, resulta ser la mejor de todas las participantes. Para ello, el COR ha designado un jurado que decidirá el mejor trabajo.

Los participantes de #FallesAmbCOR podrán optar subiendo sus fotos a Instagram del sábado día 16 al 22 de marzo, ambos inclusive.

Las bases que rigen dicho concurso ya pueden consultarse en las redes sociales y en la web del Consorcio para la Gestión de Residuos, www.consorciresidus.org

En palabras del presidente del COR, Roger Cerdà: ‘Pretendemos hacer de la tradicional visita a las Fallas un punto de encuentro donde destaque el valor artístico de los monumentos, pero también donde la reflexión por un mundo mejor en el sentido medioambiental tenga un lugar destacado’.

El vicepresidente del Consorcio, Vicent Muñoz, también ha afirmado ver en esta iniciativa un paso más a la hora de concienciar a la ciudadanía para el cuidado del planeta.
El COR recuerda que entrarán en participación sólo aquellas fallas o figuras que correspondan a la zona COR y que será requisito imprescindible que las y los fotógrafos participantes sigan la cuenta del Consorci, @COR_Residus.

PREGUNTAS FRECUENTES:

¿Sólo se puede fotografiar una falla?

No. También se puede fotografiar un ninot, un grupo de personas, etc. Cualquier fotografía de temática fallera es válida.

¿Cuál será el premio?

Habrá un único premio de una Cámara Go Pro 7 Silver a la fotografía que el jurado determine como mejor. Altamente resistente y sumergible hasta 10m. Más información de las características de esta cámara en la web https://es.shop.gopro.com/EMEA/cameras/hero7-silver/CHDHC-601-master.html

¿Quién será el jurado?

Se establece un jurado para escoger la mejor fotografía, integrado por:
– Roger Cerdà, presidente del COR
– Vicent Muñoz, vicepresidente Segundo.
– Lena Baraza, Concejala de Fallas del Ayuntamiento de Xàtiva.
– Imma Ibiza, Concejala de Medio Ambiente del Ayuntamiento de Oliva.
– Sergi Pérez, gerente del COR.
– Andrea Sarrió, actuando como secretaria del Jurado.

¿Quién puede participar?

Podrán participar exclusivamente personas de más de 16 años, sin importar su nacionalidad, residentes en uno de los 93 municipios del COR. Es requisito seguir la cuenta de Instagram de @COR_Residus
Bases completas en: https://bit.ly/2FaluWN

No hay comentarios

Dejar respuesta