L’ORA en Xàtiva no funcionarà en els carrers tallats per falles

El servei d’estacionament regulat en zona blava estarà inactiu durant els dies que es tanque la circulació en carrers amb motiu de la celebració de les festes falleres a la ciutat. El no funcionament de l’ORA anirà fent-se efectiu en els carrers a mesura que aquests es vagen tancant per la plantà dels monuments

Aquesta iniciativa respon a la necessitat d’evitar molèsties innecessàries en uns dies en què la circulació i l’aparcament es veuen alterats com a conseqüència de la presència dels monuments fallers que ocupen les seues demarcacions al llarg de tota la trama urbana de Xàtiva, tot i què es recomana evitar desplaçaments en cotxe per dins de la ciutat que poden ser complicats en uns dies de màxima exigència per a la regulació del trànsit.

Els expenedors de tiquets es tancaran des d’última hora del dia fins a primera hora del dia següent per evitar actes vandàlics. En cas que un usuari necessite anular una denúncia i es trobe l’expenedor tancat, podrà fer-ho mitjançant l’aplicació mòbil Telpark, enviant el mateix dia un correu electrònic a oraxativa@dornier.es o adreçant-se a les controladores de l’ORA l’endemà.

A més a més, es recorda que centenars de places d’aparcaments dels pàrquings públics ubicats junt a l’estació de RENFE, plaça de la Bassa i República Argentina estan subjectes a la primera hora d’estacionament gratuïta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − 7 =