El COR constituirà demà dimarts el Consell de Participació Social

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàtiva acollirà demà dimarts l’acte de constitució del Consell de Participació Social del COR, que servirà com a nexe entre la institució i la societat civil.

Amb la finalitat de donar veu a totes les comarques que cohabiten al Consorci de Residus, l’òrgan comptarà amb representants de la Safor, la Canal de Navarrés, la Costera, la Vall d’Albaida i la Vall d’Aiora-Cofrents. En total, un representant polític de cada comarca i dos de la societat civil, pertanyents a diferents associacions, entitats i col·lectius.

El Consell de Participació Social, que estarà presidit pel mateix president del COR i alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, tindrà altres dues figures representatives que aniran variant entre els vocals, i que recauran inicialment en Mercè Estrela, de la Plataforma “No al Macroabocador de Llanera” (Vicepresidenta) i en José Manuel Marco, de l’Associació d’Emprenedors Rurals (Secretari).

Des del Consorci de Residus han recordat que aquest serà un òrgan de caràcter consultiu, però que la finalitat de l’ens és que els acords que es prenguen siguen tinguts en compte en els processos de la pressa de decisions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =