El Centre de Dia serà una realitat a la Font de la Figuera

Des de la Diputació de València s’ha anunciat la dotació de 1.322.856 euros a la població per a la construcció d’aquest espai, el qual es preveu que albergue unes 40 places.

Així, els veïns de la Font de la Figuera i de les poblacions properes, disposaran d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats, en edats avançades, perquè, en paraules de l’alcalde, Vicent Muñoz, «els ho devem «. A més, està previst habilitar un servei de menjador al migdia.

El Govern Municipal s’ha mostrat feliç i satisfet amb aquesta notícia tan anhelada. En paraules del primer edil, «després de tants anys de desgovern a la Generalitat i Diputació de València, per fi veiem fets i no paraules, de com la col·laboració entre institucions funciona, també en matèria de serveis socials i millora l’atenció a les persones».

A més, ha afegit, que «fer realitat aquest projecte ha suposat dos anys d’esforç, de moltes reunions i, també, un equip de professionals que ha treballat colze a colze per fer-ho realitat».

La Font de la Figuera és un dels sis municipis on la Diputació Provincial ha anunciat que construirà un Centre de Dia per a majors dins el segon programa de col·laboració en matèria d’infraestructures socials subscrit per la corporació provincial, la Generalitat i els ajuntaments, per a desenvolupar en els exercicis 2018-2019 i que comptarà amb una inversió total d’11 milions d’euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta