Canals organitza la III Edició del Concurs d’Aparadors

Amb la finalitat de promoure el comerç local en una temporada clau com és el Nadal, es posa en marxa un nou concurs d’aparadors entre els establiments de la localitat.

La regidoria de Promoció Socioeconòmica, participa recolzant i col·laborant amb el col·lectiu de comerciants i empresaris, Associem, que busca impulsar les vendes de les tendes locals amb l’embelliment dels aparadors.

Els aparadors romandran exposats fins al 31 de desembre.

A l’hora de valorar els aparadors concursants, es tindrà en compte la creativitat, l’originalitat, l’ús de motius nadalencs, la utilització de materials reciclats i dels articles propis del comerç i la presentació general de l’aparador. El jurat el conformaran un representant d’ASSOCIEM, altre del sector social, un dissenyador especialitzat i un tècnic de l’Ajuntament.

Els premis als quals opten els participants són 300€ per al primer, 200€ per al segoni 100€ per al tercer. A més, els clients dels comerços adherits a l’associació podran participar en una rifa de 10 xecs de 50€ per a utilitzar-los en els establiments. Per últim, la resolució del concurs es comunicarà directament als guanyadors, que rebran el premi en la Fira Comercial de Canals en febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × tres =