El COR aprova la cessió de dos nous ecoparcs i posa en marxa el Consell de Participació Social

La Comissió de Govern del Consorci de Residus V5 – COR va aprovar aquest dimecres l’increment de dos ecoparcs fixes, que passaran a estar baix la seua gestió. Es tracta dels de les localitats d’Albaida i Navarrés.

En la reunió també es van aprovar les normes de funcionament intern del Consell de Participació Social del COR, així com la proposta de composició inicial.

El Ple del Consell estarà constituït per un president, un vicepresident i un secretari, així com per distints vocals que recauran en dos representats d’associacions, entitats i col·lectius de les diferents comissions territorials (una per comarca), sobre els quals recauran les figures de la vicepresidència i la secretaria. A més, també hi haurà altres cinc vocals d l’assemblea del COR (un per comarca).

El president serà Roger Cerdà, president del COR i alcalde de Xàtiva, mentre que la vicepresidència recaurà en Mercè Estrela, de la Plataforma “No al Macroabocador de Llanera”. També destaca la figura del secretari, que ocuparà José Manuel Marco, de l’Asociació d’Emprenedors Rurals.

“L’aprovació d’aquestes normes de funcionament és molt important ja que tota decisió pressa a través de la participació de tots els actors és una garantia d’èxit a l’hora de posar en marxa qualsevol iniciativa. El diàleg porta al consens i facilitat la pressa de decisions en un àmbit territorial concret”, ha manifestat el president del COR, Roger Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − dos =