La Primitiva Setabense proclama a la seua Ceciliana Major Irene Vidal

La Societat Musical la Primitiva Setabense celebrarà hui divendres l’acte de presentació i proclamació de la seua Ceciliana Major, Irene Vidal Vila. L’acte s’iniciarà a les 22.30h en el Saló d’Assajos de la Societat. A continuació la Ceciliana Major i l’Agrupació de Cecilianes oferiran un vi d’honor als assistents en el mateix Saló Social.

Els actes en honor de Santa Cecilia continuaran aquest dissabte amb la processó. A les 18.30 s’eixirà des de la Societat per a dirigir-se al domicili de la Ceciliana Sortint, Eva Albiar Aliaga, en el número 7 del carrer Cerdán de Tallada. Des d’allí es processionarà la imatge de la santa fins a l’església parroquial del Carmen on s’oficiarà una missa a les 19.30h. En finalitzar es traslladarà la imatge en processó fins a la Societat.

Després hi haurà sopar en la Societat oferida per la Ceciliana Major i l’Agrupació de Cecilianes. El diumenge serà el tradicional partit de futbito entre seccions en el pati del col·legi Gozalbez-Vera. Després hi haurà “cassoles d’arrós al forn” en la Societat.

No hay comentarios

Dejar respuesta