Segon concurs de fotografia FirAll 2019


Aquest concurs, dotat amb 2.000 euros en premis, té per objectiu donar a conéixer tot el procés de l’all tendre, des de la sembra, fins a arribar al plat per a ser consumit.

L’associació de fotògrafs aficionats de Xàtiva, AFSA, conjuntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, han convocat el II Concurs de Fotografia FirAll 2019 “L’all tendre de la terra al plat”. Aquest concurs, que es va realitzar per primera vegada en l’edició passada del Firall, té per objectiu donar a conéixer tot el procés de l’all tendre, des de la sembra, creixement dels alls, la collita, la comercialització del producte, fins a arribar al plat per a ser consumit.


El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha declarat que “amb la segona edició d’aquest concurs es consolida la intenció de donar participació a tota aquella gent que vol visibilitzar el que és el cultiu de l’all tendre, el procés de producció i comercialització i també la seua vessant culinària . Esperem que, igual que en la passada edició, aquest concurs siga un èxit i siga una eina més de visibilització de l’hortalissa que enguany ja compta amb la certificació de qualitat“.

El concurs està obert a tota persona professional o no de la fotografia que vulga mostrar la seua visió d’aquest cultiu tradicional. Cada participant pot presentar un màxim de quatre fotografies, que han de ser obra original i inèdita. Les bases del concurs poden trobar-se en l’enllaç:

http://firall.es/?fbclid=iwar2ils8uxgwtx9r-kek2tzrly9fw0dewviqsgizimsrms0ckozrquqgolq8


De totes les fotos presentades, una comissió nomenada a aquest efecte farà una selecció d’un màxim de 15 propostes finalistes entre les quals es trobaran les premiades. Els noms dels autors es publicaran en les xarxes socials de FirAll. El jurat valorarà l’originalitat de les fotografies i la vinculació al procés de cultiu i elaboració gastronòmica de l’all tendre.


Hi haurà tres premis en metàl·lic: el primer de 1.000 euros, el segon de 600 euros i el tercer de 400 euros. Cada participant només pot optar a un premi. El lliurament dels premis es realitzarà el 28 de febrer de 2019, a les 20:00h, en el Gran Teatre de Xàtiva i les fotografies seleccionades junt amb les guanyadores formaran part d’una exposició. A més, es publicaran en la web i en les xarxes socials de FirAll amb la indicació del nom dels seus autors.

No hay comentarios

Dejar respuesta