El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes es reuneix després d’una década d’inactivitat

Avuí a Ontinyent es reuneix per primera vegada a Ontinyent, després d’una dècada d’inactivitat, el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes.


La Mancomunitat de la Vall d’Albaida, que fins ara comptava amb la secretaría d’aquest organisme, ha sigut l’encarregada deconvocar a tots els ajuntaments i ens comarcarls a aquesta reunió. El alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha avançat que la intenció és deixar enrrere el sistema de qüotes que pagaven els ajuntaments i les mancomunitats per tal de buscar financiació concreta per a cada projecte, on cada institució podrà pagar-hi de forma voluntària. Rodríguez va deixar clar que no vol crear noves estructures que suposen més gastos, sino punts d’encontre per buscar millor financiació.

En quant als principals reptes als que s’enfronta el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, l’alcalde considera urgent coordinar-se en temes econòmics i turístics per redefinir el pla estratègic amb el qual ja comptava aquest organisme.

Per una altra banda, i no menys important, el Consorci pretén crear un Consell Econòmic i Social per a definir polítiques comuns de foment de la ocupació. Aquesta última és una tasca que requereix grans dosis de treball per a trobar línies en comú amb les quals poder treballar, posar objectius a curt i llarg plaç que puguen oferir a la població llocs dignes de treball.

No hay comentarios

Dejar respuesta