Conclou a Canals el curs Auxiliar de Cuina i el de Cocteleria

La setmana passada es va posar el punt i final a dos cursos que s’han portat a terme a Canals de manera gratuïta organitzats, conjuntament, des de la Regidoria de Joventut i la de Promoció Socioeconòmica amb l’objectiu d’oferir formació per a joves, demandants d’ocupació i treballadors.

L’actual equip de govern està convençut de la necessitat de fomentar la formació per poder tenir més oportunitats laborals, per millorar les condicions de contractació o per poder perfeccionar la tasca o responsabilitats que porta endavant qualsevol treballador.

Conclou-el-curs-canals-1Per aquest motiu, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, s’han organitzat diferents cursos gratuïts destinats a desocupats o a treballadors per poder cobrir les necessitats de tots els ciutadans.

D’aquesta manera, s’ha portat endavant el curs d’Auxiliar de cuina, impartit per la Cambra de Comerç i que, a més, per al seu desenvolupament compta amb el Programa de Cualificación y Empleo (PICE) del Sistema de Garantia Juvenil. Aquest curs estava destinat a joves de menys de 30 anys, que no estudien ni treballen i estan inscrit en el Sistema de Garantia Juvenil.

Conclou-el-curs-canals-0D’altra banda, amb treballadors del món de l’hostaleria, s’ha portant endavant el curs de Cocteleria amb l’objectiu de proporcionar més formació als professionals del sector per tal de millorar i perfeccionar el seu treball diari.

L’alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha explicat que «el treball conjunt de la Regidoria de Joventut i la de Promoció Socioeconòmica està tenint els seus resultats i estem molt satisfets de veure com, amb aquestes accions, es completa amb èxit una vegada més aquesta oferta formativa que dona resposta a joves per reduir l’atur».

Conclou-el-curs-canals-3

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × uno =