Canals rep una ajuda de 9.981 euros per fer més contractacions dins del SEPE Agrícola

L’Ajuntament contractarà quatre persones noves durant dos mesos dins del SEPE Agrícola amb 9.981€ que ha rebut del romanent del SEPE i amb 232,40€ dels fons municipals propis.

La contractació serà per a dos mesos i començarà el 13 de desembre fins el 12 de febrer, amb una jornada de 7 hores diàries, amb l’objectiu de reduir l’atur agrícola. Els treballs que es portaran endavant seran de neteja i condicionament de la Carretera al Túnel, així com dels camins rurals de Pla Vell a Cabiscol i Pla Nou.

L’ajuda rebuda prové d’un romanent de diners que emana d’un acord dels Consells Comarcals del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) d’Alzira, Gandia i Port de Sagunt, reunits en sessió ordinària el 16 de novembre de 2018 per tal de redistribuir el crèdit de subvenció agrícola existent com a romanent.

Ricardo Requena, Alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, ha insistit en que «des de l’Ajuntament volem aprofitar qualsevol oportunitat que se’ns done per poder contractar veïns del municipi aturats». Ha afegit que «és molt difícil donar resposta a totes les necessitats i a cada realitat, però sempre podem fer alguna cosa».

No hay comentarios

Dejar respuesta