Conclou a Xàtiva la present edició d’«Art al bar» amb Miguel Espejo

El cicle de monòlegs organitzats per Joventut i Gent del Mercat arriba a la seua fi aquest divendres al bar El Tiradoret

La present edició d’«Art al Bar», un cicle de monòlegs gratuïts en bars i restaurants de la ciutat realitzats per una gran varietat d’humoristes i organitzats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva i Gent del Mercat, arriba a la seua fi aquest divendres 29 de març amb l’actuació de Miguel Espejo que tindrà inici a les 00:00h al bar El Tiradoret.

Miguel Espejo és un còmic monologuista professional, guanyador de 4 concursos nacionals de comèdia, que actua per tota Espanya amb els seus espectacles, havent actuat en les millors sales de comèdia del país. Actualment l’artista està realitzant una gira amb dos espectacles de forma simultània. A Xàtiva mostrarà al públic l’espectacle «Stand Up».

Amb aquesta actuació es tanca la present edició d’«Art al Bar» que es va iniciar el passat 30 de novembre i que ha albergat un total de 5 actuacions en diferents locals de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta