Barxeta, pròxima parada del programa de rutes senderistes organitzades per la Mancomunitat

• El municipi mostrarà la ruta de “LES PEDRERES” que eixirà diumenge a les 10.00 h i tindrà una duració d’aproximadament 4 hores.

Després de la ruta celebrada a Moixent, aquesta setmana el programa d’itineraris senderistes de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal arriba al municipi de Barxeta.

Des de la localitat s’ha proposat la realització de la ruta de ‘Les Pedreres”, amb un recorregut aproximat d’11 kilòmetres, de dificultat mitjana, i una durada estimada de quatre hores on pràcticament quasi tot el recorregut és per camí forestal.

L’itinerari permetrà als participants conèixer, a banda de la història de la localitat, disfrutar dels paratges més estimats del municipi.

A l’igual que en les darreres edicions, aquesta ruta és gratuïta, pel que cal inscriure’s prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es o telefonant al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa,
ha animat de nou tant als veïns i veïnes del municipi com a la població en general a participar d’aquesta acció d’oci saludable, on ha afegit que “es tracta d’una activitat que permet apropar-se a la natura, alhora que ens permet conèixer molt millor els nostres pobles i gaudir dels seus atractius”.


En Castellà:

Barxeta, próxima parada del programa de rutas senderistas organizadas por la Mancomunidad

• El municipio mostrará la ruta de “ LES PEDRERES” que saldrá este domingo a las 10.00 h y tendrá una duración de aproximadamente 4 horas.

Después de la ruta celebrada en Moixent, esta semana el programa de itinerarios senderistas de la Mancomunidad de Municipios la Costera-Canal, llega al municipio de Barxeta.

Desde la localidad se ha propuesto la realización de la ruta ‘Les Pedreres”, con un recorrido aproximado de 11 kilómetros, de dificultad mediana, y una duración estimada de cuatro horas, donde prácticamente casi todo el recorrido es por camino forestal. El itinerario permitirá a los participantes conocer, además de la historia de la localidad, disfrutar de los parajes más estimados del municipio.
Al igual que en las últimas ediciones, esta ruta es gratuita, por lo que hay que inscribirse previamente a través del formulario que hay en la página web de la entidad, www.lacosteracanal.es o llamando al 674 348 771.

La presidenta de la Mancomunidad de Municipios la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha animado de nuevo, tanto a los vecinos y vecinas del municipio como la población en general, a participar de esta acción de ocio saludable, añadiendo que “se trata de una actividad que permite acercarse a la naturaleza, a la vez que nos permite conocer mucho mejor nuestros pueblos y disfrutar de sus atractivos”.

No hay comentarios

Dejar respuesta