Xàtiva Unida presenta la seua candidatura per a les properes eleccions municipals

Serà aquest dissabte en un acte obert al públic a la glorieta José Espejo

Xàtiva Unida presenta públicament el proper dissabte dia 30 la seua candidatura per a les eleccions municipals. A la glorieta José Espejo i a partir de les 19 hores el col·lectiu dels units presentaran la totalitat de membres que formen part de la seua llista electoral.

Des del col·lectiu s’està duent a terme una sèrie d’activitats com les conferències temàtiques «Unim Pensaments», el repartiment d’un butlletí explicant com han confeccionat les seues propostes de govern i la candidatura així com una sèrie d’eixides al carrer per explicar el futur que volen per a la ciutat.

«Ho vam dir, ho hem fet i hem tornat» afirmen des de la candidatura de Xàtiva Unida que està encapçalada per l’actual Tinent d’Alcalde Miquel Lorente i que compta en els seus primers llocs amb membres amb experiència en la gestió municipal i l’activisme social fonamentalment.

Xàtiva Unida ha destacat la seua recent experiència ostentant cinc regidories i diverses delegacions en matèries tant variades com transversals en el que ha estat l’Ajuntament del canvi. Els units destaquen les seues «polítiques amb perspectiva de gènere, les beques al transport per a universitaris, l’ocupació, els pressupostos participatius, l’inici del qual ha de ser una ciutat educadora, un teatre públic de qualitat, una ciutat refugi i el treball de recuperació de la memòria que junt amb la recuperació de l’espai per a les persones han estat les línies de la seua acció de govern.

La candidatura que es presenta dissabte ja ha començat a explicar les seues cent propostes de govern per a ser aplicades en la gestió de l’Ajuntament: La ciutat valenta, coeducadora, que cuida, la ciutat habitable i la ciutat de les xiquetes i xiquets són la punta d’iceberg d’un fum de propostes construïdes des de l’escolta activa de la gent, des de l’atenció constant de les propostes ciutadanes i de col·lectius socials a peu de carrer durant l’últim any. Un procés guiat per tècnics experts en cadascuna de les matèries que Xàtiva Unida va a presentar com el fruit d’aquesta tasca en considerar les necessitats entre barris i persones.

Aquest dissabte, com diu el col·lectiu «comença el camí» però es tracta d’un camí que ja venia fent-se d’abans: la seua trajectòria de treball constant amb i per a la gent de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − quince =