Concert de Nadal a la Llosa de Ranes

La Societat Musical de la Llosa de Ranes, l’Associació de Betlemistes i l’Ajuntament de la Llosa de Ranes presenten el Concert de Nadal. El diumenge 17 de desembre, a les 18:00h, l’Auditori Mestre Vicent Tortosa acollirà aquest tradicional concert que marca l’inici del Nadal al poble.

L’espectacle estarà composat de dues parts. En la primera, actuarà la banda jove de la Societat Musical de la Llosa de Ranes interpretant els temes “La Rodana”, “Ammerland”, “The Millennium Song”. “Cote d’Or” i “Abba Gold”.

La segona meitat estarà protagonitzada pel Cor de l’Escola de Música “Miguel Esparza” i el Conjunt Instrumental de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. Ambdós grups interpretaran el conte “Objectes perduts” i les nadales “El petit vailet” i “Duerme duerme ya”.

A més, com cada any, aquest esdeveniment comptarà també amb una vessant solidària, ja que es recolliran aliments no peribles i productes infantils per als usuaris de benestar social del poble. Podeu col·laborar portant paquets d’arròs, pasta, llaunes de conserves, galetes, tovalloletes humides, bolquers, etc. Totes les aportacions seran ben rebudes. L’Ajuntament vol agrair amb antelació la col·laboració a tots els veïns que hi participen.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + 9 =