Un any més, el Betlem Monumental de Xàtiva obri les seues portes al públic per encetar les festes nadalenques. El que s’ha consolidat com el Betlem més gran d’Espanya no para de créixer i enguany ha afegit una zona nova amb 200m2 que sumen un total de 1.600m2 per fer les delícies dels seus visitants.

Dissabte obrirà les seues portes el betlem monumental de Xàtiva amb una gran festa infantil que arrancarà a les 18:00h des de la plaça del Mercat de la ciutat i que comptarà amb la participació de l’Home dels Nassos.

La inauguració del muntatge està prevista al voltant de les 19:00h i des d’eixe moment es podrà visitar de manera totalment gratuïta en horari de 10:00h a 22:00h fins després de Reis. La festa continuarà amb un concert a càrrec del grup Ramonets, crispetes per als més menuts i un photocall, entre altres activitats d’animació.

betlem-1-diaridigital.esLa regidora responsable, Pilar Gimeno, ha avançat que la instal·lació comptarà enguany amb 200 metres quadrats més, el que suposa una superfície total de 1.600 metres quadrats.

A més, Gimeno ha explicat que s’ha ubicat una zona nova d’accés principal a la Glorieta que la gent reconeixerà fàcilment. No obstant, independentment de la grandària del betlem, la regidora ha insistit en que «el muntatge canvia tots els anys ja que es sol canviar la decoració i cada any es treballa per tal de millorar els detalls de les escenes».

betlem-2-diaridigital.esA més, Gimeno ha recordat que «es segueix apostant pel material reciclat. Així, per exemple, enguany s’han recuperat unes portes de l’Ecoparc i unes numeracions del cementeri que estaven en desús».

Finalment, la regidora ha comentat que, com en edicions anteriors, s’aprofitaran les cues del betlem per oferir als visitants informació turística de la ciutat i repartir les guies comercials de les associaciones empresarials locals Adexa i Xacex.

Pe que fa al nombre de visitants, Gimeno es mostra positiva i espera incrementar les dades enregistrades el passat any.

I és que, posicionat i consolidat com referent nadalenc de la ciutat, és també un reclam turístic de primer nivell i un motor dinamitzador del comerç de Xàtiva que l’any passat va aconseguir atreure un total de 130.00 visites. Per això, enguany, igual que ho ha vingut fent en els anys anteriors, el Consistori ha apostat per continuar promocionant-lo fora de la comarca amb l’objectiu de donar-lo a conèixer en punts estratègics i augmentar les bones xifres de 2016.

betlem-3-diaridigital.es

betlem-6-diaridigital.es

betlem-4-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta