Colomer presenta un receptari inspirat en els Borja “on s’uneix la tradició amb l’avantguarda”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va participar ahir en la presentació de el ‘Receptari dels Borja’, junt al president de l’Associació de Restaurants de València, José Palacios i varis dels deu cuiners que han participat en l’elaboració d’aquest receptari.
El que s’ha buscat amb aquest receptari és el·laborar un manual amb la reinterpretació de plats de l’època de major esplendor d’aquesta família valenciana i que s’ha publicat a través d’un conveni de col·laboració entre la Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR) i la Agència Valenciana del Turisme.

Durant la presentació d’ahir es va celebrar un “Showcooking” en el qual tres cuiners, Manuel Alonso (Restaurant Casa Manolo, 1 estrela Michelin), el xativí Vicente Patiño (Restaurant Saiti, 1 Sol Repsol) i Fernando Ferrero (Grup La Sucursal, 2 Sols Repsol) han explicat als assistents els plats que han elaborat inspirant-se en la família Borja.

Francesc Colomer ha posat l’accent en que “hem de mostrar la nostra gran diversitat i autenticitat, perquè hem de tenir la capacitat per reinventar-nos com a destinació turística” i ha assenyalat que “el llegat dels Borja, la família valenciana més universal, ens ofereix una gran oportunitat per obrir-nos al món”.

En aquesta línia, ha ressaltat que la ruta Territori Borgia “uneix a diferents municipis i cuiners i contribueix a fer-nos diferents al món”.

No hay comentarios

Dejar respuesta