Ciutadans aposta per l’impuls del sector turístic i empresarial a la Costera

Així ho ha assegurat el diputat nacional de Cs per València, Toni Cantó, en la visita del Comitè Provincial del partit a València a la localitat de Xàtiva, passat dissabte.

Cantó i la resta de membres del Comitè dialogaren durant més d’hora i mitja amb representants d’associacions empresarials, col·lectius i particulars, els qui traslladaren les seves inquietuds. En paraules de Cantó, «és necessari escoltar les demandes d’empresaris i emprenedors locals per afavorir el creixement i l’ocupació».

Per a la diputada provincial i portaveu de la Diputació de València, Mamen Peris, «el desenvolupament de la província passa, sens dubte, pel despunte de Xàtiva i la Costera i per a que això passe és necessari no solament col·laborar amb el sector sinó també coordinar les accions de les diferents administracions», ha advertit.

Per la seua banda, el regidor de Ciutadans en Xàtiva, Juan Giner, ha declarat que «les reunions mantingudes amb els diferents col·lectius i assistents donen una visió transversal del que preocupa en l’entorn, tant del Casc Antic com de la resta de la ciutat».

A més, l’edil local ha indicat que «tant Toni Cantó com la resta de components del comitè provincial tenen clar que Xàtiva és un punt estratègic, tant a nivell econòmic com a cultural». Per això, ha afegit, «la comarca necessita d’una nova política per al seu creixement i per ser un referent autonòmic».

En altre ordre de coses, Giner ha advertit que «es preveu un final de legislatura molt complicat per als xativins». Per a l’edil «l’absència de comunicació i coordinació ha estat evident al llarg de tota la legislatura el que entorpeix l’activitat del consistori cada vegada més».

Finalment, ha apuntat que «aquesta falta de criteri únic i la conseqüent inactivitat de l’equip de govern xativí han provocat la pèrdua de possibles subvencions i inversions europees per a la nostra ciutat, objectiu que sí han aconseguit altres localitats del nostre entorn».

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 5 =