Comunitat valenciana cadet masculina es proclamen Campions d’Espanya, mentre que la cadet femenina van ser subcampiones. La infantil masculina van aconseguir la quarta posició, per un nové lloc en la infantil femenina.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques CESSA 2024 va coronar als seus nous campions a Valladolid després de quatre sensacionals jornades de pur vóley que van finalitzar el diumenge 30 de juny, en un esdeveniment amb un espectacular muntatge, que va ressaltar la lluentor de la competició. Catalunya va ser el gran dominador del torneig, sumant tres dels quatre títols en joc, en les categories infantil masculí i femení i cadet femení. La Comunitat Valenciana va conquistar el títol i la medalla d’or en la categoria cadet masculí, i el subcampionat i medalla de plata en la categoria cadet femenina.

Una espectacular i emocionant final que van gaudir les 58 seleccions participants en els quatre dies de la gran festa del vóley nacional, amb un gran fermall d’or en el Poliesportiu Pisuerga, amb una sensacional jornada tancada amb el lliurament de premis.

Els esportistes del club voleibol Xàtiva convocats són Jordi Escandell Alberola, Gloria Martínez Climent, María Martí Payeras, Alejandro Fernández Prados i Nicolas Serrano Messeguer.

Jordi Escandell va aconseguir l’or amb la selecció de la Comunitat Valenciana Cadet masculina, mentre que Gloria Martínez va aconseguir la plata amb el cadet femení. Alejandro Fernández i Nicolas Serrano es van proclamar quarts classificats d’Espanya amb la infantil masculina. María Martí, van ser novenes amb la infantil femenina.

Comunitat Valenciana guanyava per 3-2 (18-25/22-25/25-19/25-12/6-15) va evitar el ple de triomfs de Catalunya i, a més, va evitar una sensacional remuntada dels catalans en la Final Cadet Masculina. Els valencians dominaven per 2-0, però l’empenyiment català va portar el xoc a un desempat de color taronja. Comunitat Valenciana va arrancar amb molta intensitat per a aconseguir una important renda que seria definitòria en el cinqué set.
Catalunya va remuntar a Comunitat Valenciana per a assegurar el triomf en la categoria cadet femenina. Les llevantines es van fer amb el primer set aprofitant la seua renda, però la reacció catalana les va portar a voltejar el marcador i conquistar de manera brillant el ceptre nacional per 3-1 (21-25/25-16/25-20/25-19).

Catalunya va revalidar el títol en la categoria infantil masculina en derrotar en la final a l’amfitrió Castella i Lleó. Els catalans es van mostrar més encertats en el seu joc per a controlar els intents de reacció dels castellanolleoneses. En la lluita pel tercer i quart lloc, Andalusia va conquistar el tercer lloc del CESA Infantil Masculí. Els andalusos van doblegar amb claredat en la final de consolació a Comunitat Valenciana en tres sets 3-0 (16-25/14-25/20-25) en un xoc que va estar sempre sota el control dels andalusos, però en la qual la Comunitat Valenciana van lluitar fora mida.

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana aconseguix un palmarés brillant, un or, una plata, un quart lloc i un nové, només superat per Catalunya. Els joves xativins van gaudir d’una magnífica experiència en l’alta competició.

Campionat Autonòmic de Vóley Platja.

Set equips de vóley platja del club voleibol Xàtiva participaren en la jornada final autonòmica que es disputara en el centre de Voleibol de platja de la Malva-rosa de Valenciana. De Xàtiva, participarà un equip de la categoria sub-19 masculí, sis equips en la categoria sub-17, tres conjunts masculins i tres conjunts femenins, i un equip en la categoria sub-15. Les jornades finals es disputaran el pròxim dia 6 i 7 de juliol.

No hay comentarios

Dejar respuesta