Centres de Xàtiva participaran en la Fira Aèria, un projecte amb drons

La Universitat de València, El Caleidoscopio, el CEFIRE de Torrent, i l’Ajuntament de Xàtiva, donen el tret d’eixida a la La Fira Aèria, un projecte d’innovació educativa l’objectiu de la qual és que joves d’entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb una fi social o mediambiental d’impacte positiu per al seu entorn.

En el projecte participen més de 3000 estudiants dels més de 60 instituts de la província de València que ja han confirmat la seua assistència.

Per part de Xàtiva participaran CIPFP La Costera i els IES Josep de Ribera i Lluis Simarro, sent aquest últim seu de la formació del professorat procedent de Càrcer, Énguera, Guadassuar, Navarrés i Ontinyent que també participen en el projecte.

La Fira Aèria és una proposta que cerca fomentar vocacions tecnològiques, així com l’apoderament tecnològic de joves estudiants d’ESO i Batxiller mitjançant la construcció d’un dron i la reflexió sobre la tecnologia en el seu conjunt, com una potent eina per a millorar l’entorn humà, i no únicament com un objecte de consum.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − cinco =