Canals convoca tres beques de postgrau amb 36.000 euros de fons propis

La Regidoria de Promoció Socioconòmica de l’Ajuntament de Canals aprova la concessió de tres beques de postgrau per al 2017. Aquestes tres beques de postgrau seran finançades amb fons propis de l’Ajuntament amb un cost total de 36.000 euros. Els beneficiats treballaran durant un any, amb un sou de 1.000 euros bruts mensuals, i una jornada laboral de 30 hores setmanals, en una de les següents àrees adscrites: Promoció Econòmica i Dinamització Comercial; Cultura i Arxiu Municipal i Govern Obert i Participació Ciutadana.

Els interessats hauran de complir els següents requisits: ser veïns de Canals; tenir entre 18 i 35 anys i estar en possessió del títol universitari o FP que es demane en la convocatòria; tenint en compte que la titulació no pot tenir una antiguitat de més de cinc anys. Per al procés de selecció es tindrà en compte l’expedient acadèmic, coneixements de valencià, formació complementària, situació socioeconòmica i idiomes comunitaris.

Aquesta convocatòria, tal i com ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena “pretén donar treball, experiència laboral i eixida professional als joves de Canals que hagen acabat els seus estudis superiors.
Tota la informació relativa i les bases podran ser consultades al portal de transparència de la web de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + 12 =