Salut Pública de Xàtiva presenta la guia de pràctiques correctes d’higiene alimentària per als mercats no sedentaris

El centre de Salut Pública del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha organitzat dues jornades per presentar la guia de pràctiques correctes d’higiene per als mercats no sedentaris. La guia va dirigida a tots els ajuntaments del Departament i pretén servir de referència per facilitar a les entitats locals la informació necessària sobre els requisits generals i d’ubicació d’aquest tipus de mercats així com dels requisit específics que han de complir els venedors.

La finalitat de la Guia és proporcionar als titulars dels llocs de venda no sedentaris (carpes o tenderetes, i vehicles de venda ambulant) un document d’autocontrol que permeta complir amb els requisits d’higiene necessaris per aconseguir un alt grau de seguretat en els aliments que comercialitzen.

La jornada es desenvoluparà en dues sessions de matí durant hui dimecres i demà dijous a la seu de la Mancomunitat de Municipis de La Costera-La Canal a Xàtiva. A aquestes Jornades s’ha convidat als alcaldes i tècnics municipals de tots els ajuntaments de les comarques de La Vall d’Albaida, La Costera, La Canal de Navarres i la franja sud de la Ribera Alta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − siete =