Creu Roja Espanyola celebrarà proper divendres dia 22 de juny la III Vetllada Musical Solidària

Es tracta d’un concert que se celebrarà proper divendres 22 a l’Auditori de Sant Agustí a les 20:00 hores i que s’emmarca en el Sorteig d’Or 2018.

Per tercer any consecutiu l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Xàtiva acull aquest recital en el que enguany actuarà la Banda Juvenil de la Societat Musical La Primitiva Setabense sota la direcció de David Doménech que oferirà un programa que comptarà amb la interpretació del cantant Óscar García.

Per a Marisa Juan, presidenta de Creu Roja a Xàtiva, “la Vetllada Musical Solidària ha aconseguit consolidar-se com l’esdeveniment central del Sorteig d’Or a la capital de La Costera i confia a seguir comptant amb el suport de la població de Xàtiva per poder seguir ajudant cada vegada a més persones”.

El Sorteig d’Or 2018 constitueix una de les fonts de finançament més importants de la Institució, per la qual cosa l’organització confia a repetir i fins i tot millorar la participació i la venda de bitllets.

El Sorteig d’Or 2018 se celebrarà el proper 19 de juliol a Castelló i aquest any està centrat en el lema “Sí a acabar amb la pobresa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta