El Centre Ocupacional de la Costera participa en una ruta de tres dies a la serra d’Enguera

El Centre Ocupacional La Costera va participar, els passats dies 9, 10 i 11, en unes jornades de senderisme que es van organitzar en les instal·lacions del Teularet.

SONY DSC

Un total de 17 usuaris i 5 monitors del centre de Xàtiva van acompanyar a la resta de centres de la província de València per tal de realitzar diferents rutes de senderisme per la serra d’Enguera i Moixent. Tres dies i dos nits en les que usuaris de centres com els de El Renàixer de Godella, Requena, Vicente Pérez de València, La Torre de València, Francisco Navarro de Manises, La Safor, La Valldigna de Tavernes, Sueca, El Castellet de Castelló, Ivas De Xàtiva, Espurna de Gandia i el de Moixent van tenir l’oportunitat de conviure i practicar una de les activitats que més els agrada, a més de poder compartir moments i espais que en el dia a dia dels centres no és possible.

SONY DSC

Una activitat organitzada per Copava i en aquesta edició també pel C.O. La Costera i que ha estat molt productiva per a tots i cadascun dels usuaris que han participat en ella.

El Centre de Xàtiva ha participat sempre en totes les rutes de tres dies que Copava ha portat a terme. Després d’altres edicions realitzades al Mas de la Casa Blanca, Cofrents, el Mas de Borràs al Penyagolosa, aquest any ha estat portat a terme al Teularet.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + 18 =