El Centre Ocupacional convoca un concurs de dibuix amb motiu del X aniversari de la cursa popular

El passat mes de desembre, en una roda de premsa en la que estaven presents entre altres, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i el pintor xativí Joan Ramos, es va anunciar que amb motiu de la desena edició de la Cursa Popular per a Persones amb Diversitat Funcional que es celebrarà el proper dijous 4 de maig el Centre Ocupacional La Costera anunciaria un Concurs de Dibuix per a Escolars.

Aquest Concurs s’ha presentat ja amb el tema de ‘L’Esport i la Diversitat Funcional’. Un concurs que va dirigit als alumnes de 6é de primària dels col·legis de Xàtiva i de les poblacions del voltant. Un concurs que els alumnes d’aquests curs realitzaran i hauran d’entregar abans del 24 de març.

Després de la recepció de tots els dibuixos el jurat que estarà conformat per alumnes de TASOC de l’IES La Costera, dictaminarà quin ha estat el dibuix guanyador de cada col·legi i que tindran dret a estar exposats en dates al voltant de la carrera. De tots els dibuixos guanyadors hi haurà un dibuix guanyador que servirà d’imatge per a unes samarretes que els escolars portaran el dia de la carrera.

Una activitat amb el qual el Centre Ocupacional de Xàtiva pretén arribar a la comunitat educativa per conscienciar de la importància de fer veure les capacitats que tots tenim per poder fer esport, uns amb unes determinades capacitats i altres amb unes distintes. Per tant fer veure que amb la diversitat està la riquesa.

Si en la setmana de l’educació, Xàtiva es convertia en ciutat educativa, amb actuacions com aquestes es confirma aquesta característica de la pròpia ciutat però a més la converteix en inclusiva. Educativa i inclusiva, dos adjectius dels quals una ciutat com Xàtiva es pot enorgullir

No hay comentarios

Dejar respuesta