El CD Olímpic celebrarà dijous la seua assemblea general

Amb motiu de la celebració general del CD Olímpic que es celebrarà aquest dijous, en Diari Digital hem aprofitat per tal de parlar amb el president del club, Javier Úbeda.

  • En quina situació es troba el club?

Una vegada «mig superat» el colp que va suposar caure eliminats, estem treballant en els pressupostos del proper any, preparant l’assemblea del dia 20 i treballant en renovacions i nous fitxatges.

  • Quines són les expectatives per a aquesta temporada?

Les expetatives són les mateixes, arribar a final de lliga en les posicions més altes i jugar els play-offs per poder pujar.

  • Es coneixen ja els fitxatges?

El cos tècnic encara no m’ha passat totes les renovacions i les baixes. No obstant, puc confirmar la renovació del cos tècnic i una vegada estiga tancada la plantilla es faran les presentacions.

  • En clau económica, comptareu enguany amb el mateix pressupost que la passada temporada?

El pressupost estarà un poc per baix. Anem a intentar liquidar els deutes per tal de ficar-nos al dia amb els proveeïdors i aconseguir l’estabilitat econòmica que és l’objectiu principal.

  • I pel que fa als preus dels abonaments?

El preu de l’abonament ha pujat un poc. D’altra banda, s’aposta pels joves de manera que els fills  de socis menors de 16 anys tindran el passe gratuït. Per a joves d’entre 17 i 20 anys costarà 50 euros.

Hi ha socis que s’han queixat per aquesta pujada en el preu però no entenc les queixes d’un soci perquè s’hagen pujat els passes en 10 euros quan en altres col·lectius es passen derrames i en futbol no es fa.

  • Què esperes de l’assemblea de dijous?

Lo primer es demanar la ratificació del meu càrrec o la convocatòria d’eleccions malgrat que sóc conscient de que estatutàriament no cal però considere que es molt més coherent que l’assemblea decidixca si vol que seguixca el president o no. La meua idea i la de la meua junta directiva és continuar endavant i seguir treballant tant pel club com pels socis ja que igual que li demanes un esforç li has d’oferir avantatges. Per la qual cosa, estem preparant sorpreses per als socis.

No hay comentarios

Dejar respuesta