Xàtiva lliurarà 200 tíquets per a les paelles de la Fira

La tradicional festa de les paelles es celebrarà el proper 20 d’agost a partir de les 13h al Pavelló de Voleibol de Xàtiva. Com tots els anys, l’Ajuntament repartirà els ingredients bàsics per a la preparació de la paella però els participants han d’aportar el ‘’caldero’’, ferros i altres utensilis necessaris.

En total es lliuraran un total de 200 tíquets que donen dret a 1 taula i 10 cadires cadascun. La incripció, que començarà el 25 de Juliol, es realitzarà en primer lloc a la pàgina web www.xativa.es.

Per a cada paella s’omplirà un formulari on constarà nom, cognoms i DNI del representant de la taula (en el cas dels col·lectius cal aportar el nom i el CIF del col·lectiu) més nom, cognoms i DNIs d’almenys 6 integrants del grup.

Al fer aquesta incripció s’ha d’imprimir la fulla per presentar-la el dia de la recollida de tíquets (9-10 i 11 d’Agost) de 9h a 14h a la Casa de Cultura de Xàtiva. No recollir el tíquet suposa l’anul·lació de la taula.

Cal recordar que el representant de taula ha de ser major d’edat i tots els integrants majors de 16. Aquests han d’aportar una autorització per poder participar en la festa. D’altra banda, no podrà repetir-se cap DNI ni a la mateixa taula ni a diferents taules.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 18 =